Rýchly kontakt

Prostredníctvom nasledujúceho formulára nám môžete zaslať akúkoľvek otázku či pripomienku.
Odoslaný text bude doručený na adresu info@drevostavmont.cz.

Firma:
Meno a priezvisko:
E-mail:
Váš dotaz:
Česká verze Slovenská verze

Otváranie dverí

Tu nájdete druhy otvárania dverí, ktoré je možné u nás objednať

Popis otváranie dverí

Dvere otočné, teda klasické dvere, ktoré sú zavesené na pántoch a otvárajú sa do priestoru miestnosti, tvoria stále väčšinu používaných interiérových dverí. Čím ďalej väčšej obľube sa však vďaka ušetřenému priestoru teší dvere posuvné, a to ako po stene (zavesené v garniže), tak aj do zamurovaného puzdra, s ktorým treba počítať už pri stavebných prácach.

posuvné dveře

Kyvné dvere:

Kyvné dvere umožňujú otváranie na obidve strany s fixáciou v strednej polohe pomocou pružinových závěsů.Usazují sa do obložkovej zárubne so špeciálnou úpravou. Vzhľadom k namáhaniu dverí bude výplň dverí vždy dierovaná drevotriesková doska a povrch bude HPL fólia alebo CPL fólia s hrúbkou 0,8 mm.

Komplet – posuvné dvere pred stenu

Komplet sa skladá z posuvných dverí, garniže s pojazdným mechanizmom a priechodná (tzv. Slepé) zárubne. Pri dverách s povrchom CPL a SOLO 3D je použitá kvalitná hrana ABS. Garniža je tvorená krabicovým otvoreným profilom a je určená na montáž nad slepú obložkovú zárubňu alebo nad hladký dverný otvor. Pre uzamykateľné posuvné dvere je dodávaný stĺpik, ktorého povrch je zhodný s dezénom slepej zárubne. Mušle na posuvné dvere môžu byť drevené (v odtieňoch dub, jaseň, buk a mahagón) alebo kovové (mosadz lesk, chróm lesk, nikel satinovaný). Pre uzamykateľné dvere možno použiť iba mušle kovové. Čelo zámku bude v rovnakom odtieni ako mušle a zámok môže byť obyčajný, vložkový alebo WC zámok. Vodiaca lišta pre pojazd posuvných dverí na stenu sa dodáva v dĺžke dvojnásobku šírky posuvných dverí. Rozmery posuvných dverí na stenu: šírka dverí - menovitý rozmer dverí + 9 cm (napr. Šírka dverí posuvných na stenu 60/197 bude 69 cm), výška dverí bude 198,5 cm.

Komplet posuvných dverí možno vybaviť automatickým dojazdom dverí. Dvere netreba zatvárať až do kraja, automaticky a bezhlučne dôjdu až do konca.

Posuvné dveře před zeď

Dvere posuvné do stavebného púzdra:

Tieto posuvné dvere sa líšia od posuvných dverí na stenu rozmerom. Šírka dverí bude menovitý rozmer dverí + 5 cm (napr. Šírka dverí posuvných do stavebného puzdra 60/197 bude 65 cm), výška dverí bude 198,5 cm.

Na stavebné puzdra ECLISSE a JAP dodávame aj obložkové zárubne na puzdro.

Postup, ako objednať obložkovú zárubňu na puzdro je nasledovné:

1. Puzdro musí byť správne nainštalované

2. Musí byť dokončené podlahy a steny (vrátane obloženia a pod.)

3. Musí sa vyplniť zameriavací protokol pre jednokrídlové dvere alebo zameriavací protokol pre dvojkrídlové dvere a tento zameriavací protokol bude neoddeliteľnou súčasťou objednávky.

4. obložky na stavebné puzdro nie je možné objednať cez konfigurátor.

Do stavebného puzdra na sadrokartónovú stenu š. 100 mm možno použiť dvere hladké plné.

Dveře do pouzdra

 

Váš tým Dřevostavmont Č&Š s.r.o.

Rýchly kontakt:

  • pevná linka: +420 519 326 008
  • mobil: Martin Čáslava - +420 732 804 685
  • mobil: Jiří Štýbl - +420 608 271 645
  • mobil Slovensko - +421 944 154 649
  • e-mail: info@drevostavmmont.cz
Kontakty
Kde nás nájdete
Platobné metódy